Pages

2010/05/16

Gaztai dastaketan lehenengo pausuak

Iñigo Ordorikari esker, ordu bete eta erdian, geu ere gaztai kontuan epaile bihurtzeko aukera izan genuen.

Hogeita zazpi lagun batu ginen Lizeo Antzokiko sarreran eta gaztaiaren itxuraren gainean, barruko zuloen gainean usainaren kontuan eta zaporearen kontuan ere geure iritzia eman ahal izan genuen horretarako izan genuen fitxan. Gehienon iritziz, dastatu genituen gaztaietatik onena Muxikako Maumakoa izan zen.


Hona hemen saioko argazki batzuk:

Iñigo azalpenak ematen, kanpoko itxura, ...

Geure txanda heldu zen, usaina hartu, dastatu, ...

Fitxa bete, ... Ana zer dio fitxan? usain sarkorra duen? "Sarkorra" hitz polita ezta?

Lehengoak ala oraingoak du usain hobea? horrek hezetasun usaina izan zuen ezta Maixa?

Denontzat izan genuen gaztaia Celiarentzat ere, txakolina falta ezta Celia?

Azala ez dela jan behar ikasi genuen, horregatik dugu hor "Torre" mezatan pasatzen den moduan platera pasatzen.

Jakin-gura itzela zuten parte-hartzaileek, hainbat galdera erantzun behar izan zituen Iñigok.

Dastaketa amaitu eta gero gaztai jana izan genuen, hor bai ederto, gaztaia, ...
ogia,...

... eta ardoa. Ona, ezta?


Jan-edanean denok pozik. Hurrengoan gehiago.

No hay comentarios: